Glas Javnosti

ILDA ŠAULIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Šabanova ćerka život nastavlja u AMERICI!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folk pevačica Ilda Šaulić i ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića, odlučila je da napusti Srbiju i sa porodicom se preseli za Ameriku.

Kako navodi list Alo Ilda je dugo vagala pe nego pto je donela ovakvu odluku a glavni razlog za preseljenje jeste što njen suprug Bojan u SAD ima formu i bilo bi mu mnogo lakše kada bi živeli tamo.

– Bojan je zbog Ilde često sam putovao u Ameriku zbog poslovnih obaveza, do sada nikako nije mogao da je ubedi da se presele. Njoj je stalno nedostajala porodica i nije htela ni da čuje da se seli. Međutim, kada su za Novu godinu sa ćerkicom Emom otputovali u Sent Albans, mali gradić u Zapadnoj Virdžiniji gde Bojan ima stan, Ilda se zaljubila u to malo čarobno mesto. Toliko joj se dopalo da je za kratko vreme odlučila da se spakuju i probaju da nastave život tamo, objašnjava izvor Alo blizak pevačici i nastavlja: 

– Kad god bude imala priliku, Ilda će nastupati po Americi, kao što je i ranije sa Šabanom radila turneje. U slobodno vreme, dok Bojan radi, ona se već snašla da deci drži časove tenisa. Uveliko razgledaju škole za Emu koja sa punih pet godina tamo može da krene u prvi razred. Za sada su presrećni, trenutno su u Bojanovom stanu, dok ne nađu nešto veće, jer Ilda planira da joj i majka Goca često dolazi u posete, pa želi neki prostrani stan ili kuću sa dvorištem, kaže izvot.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR