Glas Javnosti

GOCA TRŽAN ISKRENO O BRAKU I BORBI ZA POTOMSTVO: Ako sad NE USPEM DA RODIM, teško da ću IKAD!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Goca Tržan već nekoliko godina pokušava da se putem vantelesne oplodnje još jednom ostvari kao majka. Ni najnoviji pokušaj na klinici u Pragu nije uspeo, a pevačica je otkrila detalje o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem i njihovoj borbi za potomstvo.

-''Ostvarivanje u ulozi majke'' je najgora floskula koju sam čula! Niko ne glumi u filmu, ne ostvarujem se u ulozi, ja kad rodim dete, to je za ceo život. To samo zvuči bitnije i dramatičnije od 'rodila dete'. Motiviše me moja želja, moj suprug, moje dete. Ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo naše biloško dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega, i ako sad ne uspem da rodim, teško da ću to uspeti za par godina. Mora da bude iskren i sve je potpuno u redu. To nije manjak ljubavi da me ostavi zbog toga. To je iskrenost i želja za opstankom i razmnožavanjem - ispričala je Goca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Kada je imala veliki solistički koncert 2001. godine u centru "Sava", jedan čovek je kupio sve ulaznice. Goca je sada otkrila stvari koje javnost tada nije znala, a o ovom događaju se u medijima brujalo danima.

 

- Bila je velika senzacija. Iako ja, taj neko u startu to nije zamislio tako, nego kao poklon meni. To je bio šmekerski potez jednog muškarca prema meni. Kasnije je to izvrnuto ruglu jer se o to češao ko je stigao. Novinari kao novinari nisu uradili jednu osnovnu stvar. Postojala je priča kako se loše prodavao koncert pa smo mi uradili to da bi se prodao sutrašnji. Karte za prvi koncert su otišle prvog dana. Sada nismo u kontaktu, bili smo. Bio je zaljubljen u mene i ja njega godinama. Pisalo se tada na pogrešan način o nama. Ja sam ceo koncert održala. Teško bi mi bilo da nisam prodala koncert, a ovo je druga priča, ovo je kompliment kao ženi najveći koji možeš da dobiješ - rekla je ona i nastavila:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Bili smo jedno vreme u vezi. Nisam se udala za njega jer me nije zaprosio. Mi smo koncert zakazali, krenula je reklama, on je otišao i sklonio ceo dan karte samo za sebe. Ja sam se sve nekako nadala da će to biti ljubav moja do kraja života, ali nije se desila. Mislim da mi je to bila jedna od fatalnijih ljubavi u životu - prisetila se pevačica u "Premijera-Vikend specijal".

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR