Glas Javnosti

FILMSKE ULOGE KOJE SU MOGLE DA IM PROMENE ŽIVOTE: Koje uloge su odbile Lepa Brena i Suzana Mančić

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Ranije je u nedostatku trenutno aktuelnih serija često repriziran „Bolji život“. Uloga Nine Andrejević koju je igrala glumica Snežana Savić i koja ju je proslavila, pisana je zapravo za Lepu Brenu.

Pevačica je ipak zbog brojnih nastupa morala da zaobiđe popularnu seriju. Jugoslovenska folk zvezda je krajem devedesetih imala preko 300 nastupa godišnje tako da je njeno odsustvo opravdano.

– To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela – potvrdila je Brena pre nekoliko godina.

Foto:Wikipedia

I čuveni Boba iz serije koga je igrao Dragan Bjelogrlić je svojevremeno u filmu Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli“ odbio ulogu anđela pošto je snimao film „Crni bombarder. U ulozi se umesto njega uspešno snašao  slikar Uroš Đurić.

Bjela je to i potvrdio rečima da je u tom trenutku radije prihvatio da igra Crnog umesto anđela, ali je napomenuo i da je „njegov anđeo“ našao odličnu zamenu.

Foto:WikipediaU filmu „Nacionalna klasa“ u ulozi Senke, partnerke legendarnog Dragana Nikolića, malo je falilo da se nađe najpoznatija loto devojka svih vremena, Suzana Mančić. Ona je ulogu Flojdove devojke odbila najviše zbog ljubavnih scvena. Suzana je u tom trenutku smatrala da je to i suviše za nju. Ona se posle pokajala pomislivši kako bi da je to prihvatila sada bila glumica sa velikim brojem snimljenih filmova.

- Zato što sam bila blesava, mlada i nesigurna u sebe. Baš mi je žao što nisam zaigrala u tom filmu, ali to se ne može ispraviti. Zato sada uvek govorim mladima da se ne plaše da istražuju svoje talente- objašnjava ova voditeljka.

Čuveni filmovi najverovatnije ne bi bili to što jesu da je u njima igrala prvobitna postava. Mnogi glumci u svojoj karijeri imaju uloge koju su priželjkivali, kao i one zbog kojih su se pokajali. Tako da nakon što je Sergej Ćetković odbio glavnu ulogu u Šotrinom filmu „Zona Zamfirova“ u njoj se proslavio upravo Sergej Ćetković. On je potom igrao u mnogim Šotrinim ostvarenjimja pod kojima je ostao prepoznatljiv.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP