Glas Javnosti

DOŠLO JE VREME DA SE ISTINA SAZNA: Olivera Konatar razotkrila pevačica koje su bile sa Vuk Mobom?!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Samo brani ono što je sada njeno!

Nakon spekulacija o vezi Vuka Moba sa Kijom Kockar i Teodorom Džehverović, njegova verenica Olivera Konatar rešila je da se oglasi i odogovori na pitanja koja su sve zanima! Sudeći po onome što je rekla, gore pomenute dame neće biti baš previše srećne! 

Konatar je u svom lajvu na društvenoj mreži Instagram rekla:

Teodora je spavala sa Vukom i nula je od osobe. Ne podržavam i ne poštujem devojke koje varaju svoje momke i zato je smatram nulom od osobe i od žene. Smatram da je Anđelo bio iskren i da je voleo i da on nema mrlju u toj vezi. Ona je svakog svog momka prevarila, bukvalno svakog i zato je ne poštujem.

Ne znam zašto smatrate da treba da me bude sramota zbog nečega što kažem, Vuk je moj verenik i sutra ću se udati za njega. Jednostavno ako neko ustane i kaže nešto protiv Vuka i na primer kaže "ne, ja nisam imala ništa sa Vukom i on je kreten", kao prvo i Kija i Teodora i Sandra menadžerka su spavale sa Vukom. One su bile Vukova kombinacija. Ako neko demantuje bilo kakvu vezu sa Vukom, ja sam čitala te poruke, znam istinu, znam ko je kad spavao sa njim i znam šta su radili. Vuk nije kreten i nije nikad pričao o tome. Onda su one počele da ga peckaju i da se izjašnjavaju vezano za odnos sa njim kao "nikad nisam bila sa Vukom, nikad ne bih bila sa njim", draga spavala si sa njim posle jednog poljupca i jedna i druga i treća. Neću da se izvinjavam zbog toga što kažem istinu - poručila je verenica Vuka Moba.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR