Glas Javnosti

DARKO LAZIĆ SE NIJE POJAVIO NA NASTUPU U HERCEG NOVOM: Bend se pravdao da su ga UHAPSILI NA GRANICI!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folk pevač Darko Lazić nije se pojavio na nastupu u Herceg Novom, a bend koji ga prate su na vreme došao na tezgu.Oni su ga čekali neko vreme na bini, ali kako se nije pojavljivao, sišli su i otišli.

Jedan od članova benda je mendžerima saopštio da je Darko uhapšen i zadržan na granici sa Bosnom. Međutim, ljudi iz diskoteke su preko svojih veza proverili i ispostavilo se da je to laž, piše Kurir prenoseći reči svog izvora koji je bio na licu mesta.

Njegov menadžer Enes je potvrdio da se Lazić nije pojavio na dogovorenom nastupu na Crnogorskom primorju i poručio da će to naknadno učiniti.

- Moram da kažem da Darko nije uhapšen. On je zadržan na granci sa Bosnom , konkertno na prelazu sa Srbijom. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. Nema mesta da se pravi problem, jer to su samo tehničke stvari. On se ujutru uredno javio i sve je rešeno. To je bilo pre sedam dana. Što se tiče nastupa od sinoć, Darko nije došao iz privatnih razloga. Mi se iz tima izvinjavamo klubu, ali i postiocima. Njegov nastup će biti održan što pre - poručio je Enes piše Kurir.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR