Glas Javnosti

ĐANI OTVORENO NAKON AFERE SA NARKOTICIMA I ORUŽJEM: 'Zbog OPASNIH I OPAKIH LIKOVA sam dobio povišen šećer'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Radiša Trajković Đani nedavno je dospeo u žižu javnosti kada je njegov prijatelj sa kojim drži kafanu u Beču uhapšen zbog posedovanja narkotika i oružja.

Pevač je sada rekao u kakvim je odnosima sa njim i šta misli o njemu.

-Ja njega i njegovu porodicu znam kao divne ljude i prave domaćine. Družim se sa puno ljudi, a nikad nikoga nisam pitao čime se bavi i odakle mu pare. Šta mene to interesuje, zašto da guram nos gde mu nije mesto? Pa ni mene niko ne pita koliko zarađujem na nastupima. Moja Slađa sa njegovom suprugom ima neki mali procenat u jednom od tih restorana, ali to nema veze s tom pričom oko racije. Ja u Beču nisam bio više od godinu i po dana – rekao je Đani  za Svet.

 
Njega su, potom, pitali i sa kim se od estradnjaka druži, a on je iskreno odgovorio.

-Zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer. Sve ih poštujem i cenim, ali brate je*o i pare i sve kad ti zdravlje ode. Poštujem sve, ali… Ma više me ništa od toga ne interesuje u životu. Uživam sa svojom porodicom, sa pravim prijateljima i glava me ne boli. Provodim vreme sa ženom, sinovima, snajkama, unučetom i, veruj mi, baš mi je lepo – istakao je pevač za pomenuti medij.

 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR