Glas Javnosti

VLASNICI AUTOMOBILA OGORČENI ZBOG NOVIH PRAVILA PRI TEHNIČKIM PREGLEDIMA: 'Ne prolaze zbog BOJE SEDIŠTA'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tehnički pregledi su postali noćna mora za većinu vozača u Srbiji.

Posle više od nedelju dana od primene novih pravila za obavljanje tehničkih pregleda automobila, mnogi vozači i auto servisi još se nisu potpuno prilagodili novinama.

Vozači su nezadovoljni ne samo što je tehnički pregled poskupeo već što se sada "pada" zbog sitnica.

Na društvenim mrežama mnogi vozači negoduju zbog iskustva sa tehničkog pregleda u prethodnih nekoliko dana, od kada se primenjuju nova pravila.

-Fali poklopče! Eto ne verujem. Tehnički neispravno vozilo. Samo poklopac fali jer na tim desnim vratima i nema cilindra. I zbog toga je auto neispravan, napisao je jedan od vozača uz fotografiju dela kvake zbog koje nije prošao tehnički.

I cena koja je skočila skoro za duplo povod je za ogromno nezadovoljstvo vlasnika četvorotočkaša.

- Zakazao tehnički i registraciju pre šest dana. Tada mi je prijavljena cena 4.500 za tehnički. Išao pre pet dana da mi provere auto, sve ok. Danas nakon čekanja od sat vremena tehnički 7.500 dinara i neće da me prime? Razlog - druga boja zadnjih sedišta i flekice na šofejšajbni, napisao je na društvenim mrežama jedan od njih.

Kako ističu u komentarima vozači su nezadovoljni jer se sada obraća pažnja i na najmanje sitnice pri tehničkim pregledima.

Vlasnici automobila smatraju da je u redu da se radi o strožijoj kontroli signalizacije i kočinica na tehničkom servisu ali ne mogu da razumeju i prihvate da pojedini automobili ne prolaze tehnički zbog boje sedišta.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR