Glas Javnosti

Dijana Hrkalović otkrila velike tajne: "BRALA SAM MALINE, RADILA SEOSKE POSLOVE..."

Zabava
Autor: Glas javnosti

Ovakvu je još nismo upoznali!

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka, koja je otkrila je danas kako je izgledalo njeno detinjstvo i kako se rodila njena želja za radom u policiji ili obaveštajnoj službi.

- Ja sam jedna sasvim obična devojka u roze džemperu (smeh). Šalim se, probaću da dam što više odgovora na vaša pitanja - rekla je Dijana na samom početku, te se osvrnula na svoje detinjstvo i na to gde se rodila ideja i želja za poslom u policiji ili pak, u obaveštajnoj službi.


-  Ja sam brala maline, radila seoske poslove, u slobno vreme čitala knjige. Učila sam puno, bila sam vredan đak, ali sam čitala knjige, gledala filmove i seriju na tu temu. Ja sam čovek koji je zavisnik od adrenalina i bilo mi je zanimljivo da rešavam te zamršene slučajeve. Bila mi je zanimljiva ta borba protiv kriminala. Ja sam zapravo kao mala sanjala da budem profajler, to je osoba koja profiliše izvršioce ubistava. Mene je FBI obučio za to, što sam i sanjala. Upisala sam psihologiju, doktorirala, u međuvremenu ušla u BIA - u (bezbednosnu informativnu agenciju). Nakon BIA -e sam ušla u MUP. Prelazim u MUP 2014. godine na nagovor Nebojše Stefanovića. Ja sam oduvek želela BIA-u, volim operativni rad. Prelazak u MUP nije bila moja želja, bila je nečija želja. Gledam da pomognem tamo gde mi je rečno da sam državi potrebnija, ja tako funkcionišem - istakla je Dijana.
Dijana je istakla da je oduvek bila zavisnik od adrenalina i da je sanjala da bude profajler, a da je FBI upravo nju obučavao za tu ulogu.
Strogost radi rezultata
Dijana je objasnila da njena "strogost" nije bila lični hir, već potreba za postizanjem rezultata. Istakla je da je tražila samo rezultate i da je to što je nekome delovala strogo problem te osobe, a ne njen. Naglasila je da su kvaliteti ličnosti važni, ali da je njen fokus bio postizanje rezultata u MUP-u.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR