Glas Javnosti

S VRHA NAREĐENO DA SE NE PRENOSI DODELA PEHARA IGRAČIMA PARTIZANA: Poslanik OPOZICIJE tvrdi da je sve urađeno NAMERNO

Politika
Autor: Glas javnosti

Televizija Arena sport nije prenosila dodelu pehar Partizanu u finalu ABA lige.

Narodni poslanik Nebojša Zelenović napisao je na Tviteru da je prekidanje prenosa dodela pehara Partizanu "naređenje s vrha".

Televizija Arena sport nije prenosila dodelu pehar Partizanu u finalu ABA lige, narodni poslanik Zelenović je na društvenim mrežama prokomentarisao to: „Naređenje s vrha – prekini prenos dodele pehara, pričaj lepo o Vučiću! Nečuveno i bolesno. Čestitam titulu Partizanu i pozivam sve Zvezdaše i Partizanovce da dođu na protest“.




Kako su preneli mediji, za vreme dok se dodeljivao šampionski pehar i umesto prenosa onoga što se dešava na terenu, na TV Arena emitovano je gostovanje trenera Dragana Jakovljevića, koji je hvalio državu i njena ulaganja u košarku, tako da gledaoci nisu imali mogućnost da vide podizanje pehara.



Zelenović je ranije naveo u saopštenju, a pred sutrašnji protest „Srbija protiv nasilja“ koji će biti održan u deset gradova, da „iz dana u dan vlast čini sve da nas uveri da je sve što rade isključivo u interesu njihovog klana, građani su sa pravom besni i zato će ponovo masovno izaći na ulice naših gradova“.

SNS čini sve što može da postanemo besni! Svi smo bili u šoku i neverici kada su se desila dva masovna ubistva, svima je bilo teško da se suoče sa tim i da razmisle kuda i kako dalje sa našim društvom“, rekao je poslanik, navodi se u saopštenju stranke Zajedno.



On podseća da dok u Skupštini traje rasprava o smeni ministra policije Gašića, njegov SMS drugar, Koluvija, sa slobode sa imanja na kojem je vođena najveća plantaža marihuane u Evropi, poručuje da ima pravde u ovoj zemlji.

„Ima je, ali samo za one koji su deo nasilničkog režima ili su dovoljno moćni i bogati da mogu da kupe naklonost Vučića i Gašića, zato su ljudi i besni. Nema pravde za sinove Stanike Gligorijević, za poginule rudare iz Aleksinca, za pilota Omera Mehića i njegove kolege – SNS je oduzeo pravdu i ukrao dostojanstvo ljudima koji pošteno i mirno žive od svog rada“, izjavio je Zelenović i dodao da „ni pošteni policajci više nisu sigurni“.

„One koji su otkrili Jovanjicu i povezali Gašića sa kriminalcima sad progone i njima sude umesto da su kriminalci iza rešetaka a ne u ministarstvima i na zelenim poljima. Dok Nebojša Čović, pripadnik klana sa stažom dužim od 30 godina rasteruje policajce sa utakmice na kojoj pripadnici SNS-a divljaju“, navodi poslanik.

Zelenović veruje da režim pokušava da zastraši i poštene građane i aktiviste.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR