Glas Javnosti

PROTEST U ČAČKU ZBOG EKSPLOZIJA U 'SLOBODI'! Građani STRAHUJU za ŽIVOTE: Mi smo UGROŽENI, a od nas se sve to KRIJE! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ispred čačanske Gradske uprave nekoliko desetina građana Čačka održalo je protest. Oni su naveli da strahuju za svoje i živote sugrađana zbog niza eksplozija koje su se u poslednje vreme događale u "Slobodi".

Građani su nosili parole - "Sloboda je skupa" i "Građani Čačka su poslednja rupa na svirali profita, a javašluk nam je glavni poslodavac".

Bogdan Pavlović je, kako kaže, došao da podrži organizaciju protesta povodom dešavanja u „Slobodi“, piše Nova.rs.

-Čak i mnogi drugi događaji ugrožavaju živote građana. Želim da ukažem javnosti da se više brine o svojoj sudbini. Mi smo zaista ugroženi, a od nas se sve to krije. Predstavnici gradskih vlasti nisu dali nijednu ozbiljnu informaciju, iako je to ogromna katastrofa iz ugla ekologije, naveo Pavlović.

 

On je, takođe, podsetio na seču Krasojevića zabrana, koji predstavlja „pluća grada“. Oni žele time da prošire gradsko groblje, a unište generacije koje žive tu, zaključio je on. 

Tešan Pavlović navodi da takođe živi u strahu.

-Niko se ozbiljno nije posvetio rasvetljavanju uzroka prve eksplozije. Smatram da se u javnosti mnoge stvari zataškavaju, a to je katastrofa koja može prouzrokovati još veće posledice, rekao je on za pomenuti portal. 

Dr Milan Roganović kaže da je veoma zabrinut za bezbednost svih građana.

-Ovo prevazilazi sva politička i pitanja materijalne egzistencije. Trenutno su unesrećeni samo žitelji koji stanuju u blizini kompanije, ali već sledećeg momenta potencijalne eksplozije mogu imati nesagledive posledice za sve nas, ako se ovako nastavi, ispričao je on.

Roganović zahteva da se svi nemili događaji u „Slobodi“ ispitaju i obelodane. 

(Glas javnosti/Nova) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR