Glas Javnosti

PALMA NAKON SASLUŠANJA POVODOM OPTUŽBI: Neko mora u ZATVOR, ili Marinika ili JA! Spreman sam na poligraf!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dragan Marković Palma dao je jutros u devet sati iskaz u Višem tužilaštvu u Jagodini povodom optužbi koje je na njegov račun izrekla potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Lider JS i poslanik te stranke u Skupštini po izlasku iz Tužilaštva rekao je da je tražio da ide na poligraf, da ima apsolutnu podršku porodice i prijatelja i da će morati da se dokaže ko laže - Tepićeva ili on.

- Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor - Marinika ili Palma! Svaki dan ću zvati i ići u Tužilaštvo dok se ovo ne reši! - kaže Marković za Kurir.

NE PROPUSTITE

 

Na pitanje kako su njegova supruga, sinovi, prijatelji reagovali posle snimka koje je objavila Tepićeva, Marković kaže da ima njihovu apsolutnu podršku.

- Pa oni me znaju više od 30 godina, naravno da mi veruju i znaju ko sam i šta sam. Pa da se tako nešto desi mojoj unuci, a ima tri unuke i dva unuka..pa, završio bih to po kratkom postupku! Čim sam pozvao Đilasa da kaže koliko ima para i da pokaže račune, poslao je dve žene da pričaju izmišljotine. Potpuno sam čist, naravno da sam spreman na poligraf, za razliku od Đilasa, a to sam rekao i u Tužilaštvu.

Marković je naglasio i da je zaštićeni svedok koji je na snimku čovek iz SSP, te da su to dokazali. Na pitanje kako na osnovu sata i džempera može da tvrdi da je reč o čoveku iz stranke, Marković kaže da je apsolutno siguran da je reč o toj osobi.

- Pa to ni Marinika nije demantovala - rekao je on. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR