Glas Javnosti

Oglasio se ČEDA JOVANOVIĆ o privođenju: Ispadam ja veći problem za Srbiju od VELJE NEVOLJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je danas da mu nikada nije uručen poziv za saslušanje koje je bilo zakazano za 29. januar u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a koje je danas naložilo njegovo dovođenje uz pomoć policije na sledeće saslušanje u martu.  

- I samo tužilaštvo u poruci za medije na vajber grupi priznaje da mi nije uputilo poziv jer ga je dalo policiji. Ja sam svakako bio sprečen da dođem jer sam bio u bolnici, a što verujem da zna svako u sprskom pravosuđu, kao i u medijima koji su preneli poruku iz vajber grupe, na osnovu koje ja ispadam veći problem za Srbiju od Velje Nevolje - rekao je Jovanović reagujući na prethodno saopštenje tužilaštva.

Tužilaštvo naložilo POLICIJSKO DOVOĐENJE ČEDE JOVANOVIĆA na saslušanje!

Jovanović je istakao da nema razlog da izbegava tužilaštvo i sud i dodao da bi, da je znao za poziv, na saslušanje "došao i sa respiratorom".

- Ja želim da što pre stavim tačku na "životinjski odnos" prema mojoj porodici dok sam bio u bolnici i borio se za život - istakao je Jovanović osvrucući se na slučaj povodom kojeg je pozvan u tužilaštvo na saslušanje.

- Niko više od mene ne želi da pred sudom, kao i prethodno u policiji, kažem istinu i preuzmem odgovornost za svoje postupke - naglasio je on, a prenose Novosti.

Podsećajući da 24 sata ima policijsko obezbeđenje, Jovanović smatra da je to opšte poznato.

- To znaju svi baš kao i onaj koji ne želi da zna i može da ignoriše činjenicu da od kada sam izašao i bolnice više puta kontaktirao i sa Trećim osnovnim tužilaštvom i sa Trećim osnovnim sudom. Obe te institucije vrlo dobro znaju da nije nikakav problem moj dolazak u zgradu suda. Naprotiv, ja želim da se to desi što pre - naglasio je Jovanović. Medije je zamolio da ga pozovu i pitaju sve što žele, jer kako je naglasio, i dalje smatra da je "to bolji put do istine od vajber grupa gde se često objavljuju besmislice”.

Treće osnovno javno tužilaštvo ranije danas je medijima saopštilo da je izdalo naredbu za policijsko dovođenje lidera LDP Čedomira Jovanovića na sledeće saslušanje, s obzirom da se nije odazvao pozivu za saslušnaje koji mu je bio upućen za 29. januar preko policije.

Jovanović treba da bude saslušan povodom sumnji da je 18. jula 2020. teniskim reketom udario vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar".

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR