Glas Javnosti

NA POMOLU REŠENJE ZA MATURSKE VEČERI: Evo gde će maturanti u junu PRAVITI PROSLAVE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kraj maja je vreme kada se uveliko razmišlja o proslavi mature. Prošle godine najveći broj maturanata ostao je uskraćen za ovaj događaj koji se pamti celog života dok se ovog juna ipak očekuje znatno dugačija situacija.

Ministarstvo prosvete uputilo je upit Kriznom štabu da se sagleda mogućnost da učenici matursko veče proslave u dvorištu škola, kao i ranijih godina, kaže resorni ministar Branko Ružić, dodajući da je bolje da im se takvo okupljanje dozvoli u tim uslovima, nego da se samoinicijativno organizuju.

- Jer tog dana deca će, hteli mi to da priznamo ili ne, na neki način to i obeležiti, a bolje je da to definišemo nego da to rade samoinicijativno na nekim drugim mestima i da dođe do nekih problema - rekao je Ružić za TV Prva.

Istakao je da će odluku doneti medicinski deo Kriznog štaba, te da očekuje da će se to pitanje sagledati tokom sledeće nedelje..

- Najvažnije je da sačuvamo zdravlje opšte populacije i ono što je ohrabujuće je da u obrazovnom sistemu nema registrovanih zaraženh - naveo je on.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP