Glas Javnosti

MARIJA MILOŠEVIĆ TUŽILA SVOG GINEKOLOGA: Slobina ćerka traži 800 HILJADA EVRA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Saga o porodici Milošević se nastavlja ali ne kroz TV seriju već u stvarnom životu.

Marija Milošević (55), ćerka bivšeg jugoslovenskog i srpskog predsednika Slobodana Miloševića, traži od svog ginekologa i bivšeg prijatelja Nikole Antića da joj isplati 800.000 evra, prenose beogradski mediji.

 

Navodno joj je toliko dužan za stan na Dedinju, bez kojeg je ostala pošto ju je on, kako tvrdi, prevario za ovu skupu nekretninu.

Ćerka nekadašnjeg predsednika Srbije tužila je Antića i nastoji da se van suda dogovori sa beogradskim ginekologom.

– Marija je tužila Antića i traži da se poništi ugovor kojim je on kupio stan od 228 kvadratnih metara, koji joj nije isplatio. Takođe, ona zahteva da se poništi odluka o prodaji njenog stana od 252,7 kvadratnih metara na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 20, nakon što je banka aktivirala hipoteku. Stanovi su na licitaciji prodati Hadži Draganu Antiću za 800.000 evra (koji nije u srodstvu sa dr Nikolom Antićem), iako je njihova vrednost preko dva miliona evra. Doktor Antić je priznao da je dužan Mariji novac za stan i sa njim smo u fazi pregovora kako bi se ona obeštetila – kaže Dragoljub Trifunović, advokat Marije Milošević.

youtube

Miloševićeva ćerka je u decembru 2019. ostala bez dva stana od 481 kvadrat na Dedinju jer ju je, kako za beogradski list navodi izvor blizak Mariji Milošević, dr Antić navukao na tanak led.

- Ona je 2012. prodala svoj stan doktoru i tada se dogovorila da isplata bude u tri rate. Na ime kapare, on je trebalo da isplati 160.000 evra. Druge dve rate, od po 300.000 evra i 340.000 evra, banka je trebalo da isplati na račun njenog zastupnika, ali na njegov račun ništa nije uplaćeno, pa Marija ništa nije dobila! Marija je bila strpljiva i verovala je Antiću, ali kada joj je dogorelo, tužila ga je i tražila da joj isplati novac u roku od dva meseca - ispričao je izvor.

Marija je bila vlasnik stana na prvom spratu, a Antić u posedu drugog sprata, koji je, prema rečima sagovornika, adaptirao.

youtube

- Od odlaska u Crnu Goru, Marija je godinama izdavala Antiću kuću pod kiriju. On je kuću pretvorio u ginekološku ordinaciju, pa je tako u svom delu napravio apartmane za pacijente, a Marijin stan je takođe pretvorio u ordinaciju. Međutim, on je uzeo kredite od banke, pa je tako stavio svoj i Marijin stan pod hipoteku. Pošto banka ne može da se naplati, stanovi su stavljeni na licitaciju - otkriva izvor lista.

Navodno, vlasnik stana u prizemlju zgrade na Bulevaru kneza Aleksandra Karadorđevića 20 je Hadži Dragan Antić i on je upisan kao vlasnik sva tri stana u kući, ali je na Marijin stan upisana hipoteka 11. marta. Takođe je 30. decembra prošle godine stavljena zabeležba da je pokrenut postupak za promenu nosioca prava na stan.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR