Glas Javnosti

KOMUNALCI KRENULI U AKCIJU! Naplaćivali kazne za nenošenje maski u zatvorenom, tržni centri na udaru kovid kontrolora

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posle poslednje održane sednice Kriznog štaba u Srbiji, nisu donete nove epidemiološke mere, ali je rečeno da će nadzor postojećih mera biti strože kontrolisan.

Komunalna milicija u Šumadijskom okrugu vredno radi, kontroliše i sankcioniše sve one koji ne poštuju protivepidemijske mere, tako je tokom jučerašnjeg dana bilo 95 intervencija.

Ukupno 15 kazni napisala je juče Komunalna milicija zbog nepoštovanja mera: 6 kazni od po 30.000 dinara u ugostiteljskim objektima zbog nepoštovanja radnog vremena 4 kazne od po 5.000 zbog lične zaštitne opreme u Tržnim centrima 5 kazni od po 5.000 zbog lične zaštitne opreme u trgovinskim objektima.

 

Nije bilo objekata kojima je izrečena mera zabrane obavljanja delatnosti na 72 sata ili pražnjenje, a tokom jučerašnjeg dana nije bilo ni manifestacija koje su bile predmet inspekcijskog naloga.

Kazne su dobili, kako pravna lica, tako i građani koji ne nose maske u zatvorenim prostorima. Objekti na kojima je bio akcenat kontrole, bili su najveći tržni centri u Kragujevcu, kao i veliki trgovinski lanci i hipermarketi.

(Glas javnosti/ Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR