Glas Javnosti

Milo Đukanović UDARIO po SRPSKIM MEDIJIMA I POLITIČARIMA pred lokalne izbore: 'Malo su utihnuli, pa nema BITKE za Herceg Novi u Beogradu' (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Lokalni izbori u Herceg Novom se održavaju u nedelju, a po oceni analitičara partije koje trenutno čine parlamentarnu većinu imaju najviše šanse za pobedu.

Kako je ocenjeno u medijima, šanse za pobedu DPS-a su male, te se predviđa da će stranka aktuelnog predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, doživeti još jedan poraz.

Međutim, Đukanović nije ostao bez komentara na ocene analitičara, pa je kazao kako se zapravo mediji u Srbiji mešaju u unutrašnju politiku te zemlje.

- Kao što vidite malo su utihnuli, pa nema na Hepiju bitke za Herceg Novi - kazao je on u videu koji je objavljen na Twitteru.

Takođe je na nedavnoj konferenciji za novinare prokomentarisao da se i političari iz Beograda mešaju u unutrašnja pitanja Crne Gore, kao i da se očigledno nameće srpski nacionalizam na Balkanu.

- Zaista izgleda tragikomično kada neko, sada očigledno, preuzima autorstvo za ovo bujanje srpskog nacionalizma i pokušava da adresira Crnoj Gori sve štete koje su se desile na Balkanu - kazao je predsednik Crne Gore i dodao da je često imao prilike da gleda, kako je rekao, "samosažaljiva prenemaganja svog kolege iz Beograda".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR