Glas Javnosti

KRIVOKAPIĆ KAO ANGELA MERKEL: Premijer CG osniva DEMOHRIŠĆANSKU STRANKU!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević objavio je da će aktuelni premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić 28. avgusta, na Veliku Gospojinu oformiti svoju partiju-Demohrišćansku stranku!

- Za Veliku Gospojinu, 28. avgusta, njegov pokret Ne damo Crnu Goru prerašće u Demohrišćansku stranku. Očigledno je da je ekspertska vlada bila lansirna rampa za formiranje političkog subjekta u kojem će biti premijer, da li kao predsednik ili možda kao osnivač, a na njenom čelu Milojko Spajić - izjavio je Knežević na Prvoj televiziji.

Lider Demokratske narodne partije, koja kao deo DF čini vladajuću koaliciju, objašnjava da u prilog toj informaciji ide i činjenica da je Krivokapićev pokret učestvovao na izborima u Nikšiću i Herceg Novom, gde je dobio po jedan mandat.

- To je neka, u ovom trenutku realna politička snaga, ali dok se ne izmeri sa strankom Alekse Bečića, teško možemo proceniti da li je to realno političko uporište premijera Krivokapića - ocenio je Knežević.

Uprkos ubeđivanju da nije čovek koji bi se bavio politikom niti vezivao za bilo koju političku organizaciju koju je ponovio nekoliko puta pa i u noći izborne pobede, Zdravko Krivokapić ipak planira da postane stranački lider.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR