Glas Javnosti

BEOGRADSKI STUDENT, A MILOV ODBORNIK: Vaterpolista koji je urinirao po SRPSKOJ CRKVI igrao je za srpske klubove i studira U NAŠOJ ZEMLJI!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Četiri osobe, od kojih su trojica sportisti, u noći između 2. i 3. maja u Kotoru su napravili veliki skandal. Naime, oni su vređali suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje. Jedan od četvorice sportista bio je i Danilo Adžić.

On je odbornik Demokratske partije socijalista i vaterpolsita Primorca, ali i student Univerziteta u Beogradu.

Jedan sagovornik podgoričkog lista tvrdi da su u njegovom društvu bili bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Navodno, ti Kotorani su urinirali na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu, a kada ih je supruga kotorskog paroha, sa prozora obližnjeg parohijskog doma, kritikovala zbog toga, počeli su da je vređaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

-Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja- navodi se iz Uprave policije.

Adžić na svom Instagramu ponosno ističe da studira u Beogradu i igra za Primorac, a bio je igrač Crvene zvezde i Partizana pre povratka u Crnu Goru.

(Glas javnosti/Vijesti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR