Glas Javnosti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Ispod mosta, u Neretvi, PRONAĐENO TELO DEČAKA (4)!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Telo dečaka E. K., za kojeg se sumnjalo da se utopio u reci Neretvi zajedno sa svojim ocem A. K, pronađeno je ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru.

Potraga za četvorogodišnjim E. K.  tragično je završena.

Dečakovo telo, kako je potvrđeno Avazu iz Spasilačke službe, pronađeno je na lokalitetu ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru.

Timovi u kajak čamcima detaljno su pretražili deo uz obale reke u dužini od 1,5 kilometra, od jesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta, a u detaljnu potragu u koritu reke Neretve, pogotovo, uz desnu obalu su bili uključeni ronioci.

Oni su dan ranije pregledali vozilo, u kojem je pronađeno telo A. K. i područje u blizini automobila u krugu od 50 metara. U potragu su se uključili i rafteriski timovi iz Konjica.

 

U potragu su bili uključeni pripadnici GSS u BiH.

Nestanak A. K. u subotu je prijavila njegova supruga D. K. koja je policiji rekla da se on, prema poslednjim informacijama, zajedno sa njihovim sinom, udaljio u petak u 18 časova iz iz njihovog ugostiteljskog objekta u naselju Kolonija-Rodoč. Za sada nema nikakvih informacija o tome kako je automobil završio u Neretvi.

Obdukcija će, najverovatnije, biti obavljena sutra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR