Glas Javnosti

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA KOD BANJALUKE: Sekirom polupali inventar u kafiću i ŽRTVAMA NANELI POVREDE!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas javnosti

Policija iz Banja Luke uhapsila je devet osoba zbog masovne tuče u kafiću „Božur“ u Kolima kod Banjaluke.

Incident se dogodio danas, oko pola sata iza ponoći, a tom prilikom povređeno je više osoba. Nekima od njih je pružena Lekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Izvor pojašnjava da je ovde došlo, između ostalog, do sukoba dve porodice i da se svi međusobno poznaju, zato što žive u blizini.

Pretpostavlja se da su uzrok sukoba razmirice između njih, koje traju duže vremena.

Izvor kaže da je policiji prijavljeno da je došlo do tuče više osoba u kafiću "Božur", ali su dolaskom na lice mesta zatekli vlasnika i konobaricu.

Na lice mesta izašla je i interventna jedinica. Utvrđeno je da je u ovoj tuči bilo i povređenih osoba, da je uništen kafić, te su zatečeni i tragovi krvi, ali i neki od učesnika tuče.

– U lokalu su zatečeni B.Ć. (44), D.Ć.(39) i M.Ć. (26). Svi su imali vidne povrede na telu. Tokom razgovora sa policijom oni su rekli ko ih je napao – otkriva izvor za Srpskainfo. 

 

Dodaje da su oni otkrili da su ih napali Đ.Š. (23), D. G. (26), NJ.G. (25), N.G.(29), N. Ć. (23), M.B.(52), a tu su bili i G. G.i Ž.G.

– Dalje je utvrđeno da su u noći između nedelje i ponedeljka u lokal ušli članovi jedne familije, koji su sa sobom poneli i sekiru. Oni su sa sekirom polupali inventar u kafiću i žrtvama naneli povrede te otišli. Nakon što je policija obavila razgovor s povređenima, njih su komšije odvezle u Hitnu pomoć, odakle su prevezeni na UKC Republike Srpske – pojašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, nakon što im je ukazana lekarska pomoć, oni su pušteni iz bolnice, ali ih je tada uhapsila policija. Alkotestiranjem je utvrđeno da imaju prisustvo alkohola u organizmu. Takođe, uhapšeni su i drugi učesnici u ovoj tuči.

Zbog toga što je kafić radio posle 22 sata, obaveštena je i Komunalna policija, koja će preuzeti dalje mere iz svoje nadležnosti.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP