Glas Javnosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ OTKRILA PRVI SUSRET KAKO JE PROTEKAO SA LAUŠEVIĆEM NA SNIMANJU : Tresla sam se

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Sloboda Mićalović nakon vesti koja je potresla ceo region, da je preminuo legendarni glumac Žarko Laušević, oprostila se od glumca.

Slobodu je zabolelo to što njene kolege, kako kaže, prebrzo odlaze, pa je u četiri snažne reči opisala koliko je to pogađa.

- Kuda svi tako žurite? - napisala je Mićalovićeva u objavi na Instagramu i dodala Lauševićevo ime uz emotikone slomljenog srca i ruku koje se mole.

Sloboda Mićalović je sa Žarkom Lauševićem igrala u seriji "Koreni", a jednom prilikom je istakla da je imala veliku tremu kada ga je upoznala.

- Imala sam ogromnu tremu pred njim. Već u prvom kadru sam morala da izađem napolje. On je počeo da se smeje, a ja sam mu rekla: "Čekaj, molim te, da prošetam, tresem se". Žarko se nasmejao i rekao: "Šta ti je, ne preteruj". On je predivan čovek, ali fora je u tome što sam ga gledala još kao klinka. Doduše, gledala sam i Gagu Nikolića i Milenu Dravić, ali uz njih sam se odmah priljubila, a ovde sam se uplašila, nemam pojma zašto. Osetila sam da ne vladam sobom, da mi kolena klecaju - ispričala je Sloboda.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR