Glas Javnosti

PORUKA SERIJE "VREME ZLA"! ONA ŽIVI U MUŠKOM SVETU, OKRUŽENA MUŠKARCIMA KOJE OBOŽAVA: Rizikuje sve zbog JEDNE STVARI (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Svakog vikenda na prvom programu Radio-televizije Srbije gledamo igranu seriju "Vreme zla", snimljenu po romanima "Grešnik", "Otpadnik" i "Vernik", proslavljenog srpskog književnika Dobrice Ćosića.

Kroz 15 epizoda pratimo porodicu Katić koju na početku serije nalazimo u osvit Drugog svetskog rata u Beogradu. Osim Katića, iz epizode u epizodu predstavljaće se i mnogi novi likovi koji utiču na njihove živote.

Nada Šargin u seriji tumači glavnu žensku ulogu - Milenu, ćerku Vukašina Katića, unuku Aćima Katića i sestru Ivana Katića.



"Milena živi u muškom svetu, okružena muškarcima koje obožava. Ona više živi njihove živote, htenja i odabire nego svoj sopstveni" - kaže Nada.

Milenu smo na samom početku serije zatekli udatu za Bogdana Dragovića, istaknutog borca u Prvom svetskom ratu, sa kojim ima sina Vladimira. 



Iako društvo od nje očekuje da bude uzorna majka, verna žena, "Katićeva“, pa "Dragovićka”, sve što Milena zapravo želi je da pored sebe ima čoveka na koga može da se osloni u svakom trenutku. Nakon što joj suprug, odbačen od strane partije, odlazi iz zemlje, ona stupa u emotivnu vezu sa Petrom Bajevićem, agentom Kominterne i Bogdanovim ratnim drugom.

"Milena je jaka žena koju zanima apsolutna ljubav, zato rizikuje i odlazi u neizvesnost i mi ne možemo da znamo šta će sa njom na kraju biti" - nagoveštava glumica dalju sudbinu svog lika.



Između dva muškarca, Milena će tražiti svoj put brinući o mnogima, a ponajviše o svom sinu.

Na koji način će se boriti sa nadolazećim nedaćama, gledajte narednog vikenda od 20 časova na prvom programu RTS-a, piše 24 sedam.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od zlatan u 28.04.2022 17:21:13 h
     0 
dobro