Glas Javnosti

POKS: Neprihvatljiv zahtev EU da ministar tzv. Kosova zvanično poseti Srbiju

Politika
Autor: Glas javnosti

"U zvaničnu diplomatsku posetu Srbiji mogu biti dobrodošli samo predstavnici drugih država, a ne i secesionistički ministar policije po čijem nalogu su kosovski Srbi premlaćivani i hapšeni sa najtežim optužbama. Omogući li zvaničnu diplomatsku posetu Preševskoj dolini ozloglašenom Svećlji, vlast u Srbiji će na delu pokazati da ne samo da priznaje lažnu državu Republiku Kosovo, već i da neće imati ništa protiv njenog širenja na delove Srbije većinski nastanjene Albancima" - izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.


Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je zahtev Evropske Unije da Srbija omogući zvaničnu diplomatsku posetu tzv. kosovskog ministra policije Dželjalja Svečlje Preševskoj dolini je krajnje neprihvatljiv i novo ponižavanje Srbije.

"Nakon priznavanja međunarodnih RKS tablica i ukidanja srpskog dinara na Kosovu od februara, odmah je od EU stigao novi ponižavajući zahtev da čovek koji je upravo zbog srpskog odbijanja RKS tablica slao specijalce da prebijaju i hapse kosovske Srbe sada bude diplomatski ugošćen u Srbiji kao zvaničnik strane države. Kakvu poruku šalje Srbija na ovaj način preostalim Srbima na Kosovu" - upitao je Mihailović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR