Glas Javnosti

POKS: Vladajuća stranka će se služiti svim sredstvima, isto kao na decembarskim izborima

Lični stav
Autor: Glas javnosti

„Najava Darka Glišića povodom izbora za beogradske opštine polovinom godine, podseća nas da moramo biti spremni. Svesni smo malverzacija kojima su se bavili za poslednje izbore. Lažni birački spiskovi, plaćanje onima koji se bore za sopstvenu egzistenciju, davanje „pomoći“ onima koji su ceo život radili za ovu državu...

Nema sumnje da će se vladajuća stranka koristiti istim sredstvima kao na decembarskim izborima. Jako je bitno da se građanima obezbede fer i korektni izbori, jer su oni temelj demokratije kojih u ovoj državi ima sve manje. Pravo svakog građanina je slobodno i lično odlučivanje za koga će glasati, bez prisile ili nametanja tuđe volje. Na nama je da očuvamo integritet izbornog procesa, jer je ključan za očuvanje demokratije i stabilnog društva.


Za nas, decembarski izbori u Beogradu nisu ni počeli, a završiće se sredinom godine kada ih ponove sa redovnim lokalnim izborima u Beogradu. Narod koji baštini istinske nacionalne vrednosti, oni koji se zalažu za monarhiju, imaće svoje predstavnike koji su i proizašli iz njega!“, izjavio je potpredsednik POKS, Vladimir Đorđević, povodom najave lokalnih izbora polovinom godine. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR