Glas Javnosti

HOLIVUDSKA SRPKINJA OTKRIVA: Mašina dolazi da buši rupu u Jadru! DRŽAVNA PREVARA! RIO TINTO OSTAJE U SRBIJI (VIDEO)

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

Glumica Bojana Novaković iz Organizacije za očuvanje životne sredine “Marš sa Drine” održala je konferenciju za novinare povodom predstavljanja dokaza da projekat "Jadar" kompanije Rio Tinto ne samo da nikada nije ukinut, već da se nastavlja punom parom i da uključuje nove zemlje Evropske unije.

Imamo dokaz da se planira dopremanje mašine za otvaranje kopa, rečeno je na konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru. Emitovan je i telefonski razgovor koji je navodno snimljen 26. marta i vođen između profesora Tehničkog fakulteta u Boru i još jedne osobe. 

"Govori se o sporazumu tog fakulteta i kompanije Rio Sava, kao i o kontaktima sa ministarstvima, i potvrđuje se da mašina dolazi", rekla je predsednička kandidatkinja koalicije “Moramo” prof. Biljana Stojković.

Radi se o izuzetno važnom pitanju za sve jer mašina dolazi da buši rupu u Jadru, a to znači da počinje i kreiranje rudnika, ukazala je Bojana Novaković. 

Kompanija Rio Tinto je, reagujući na tvrdnje koje su iznete na konferenciji za novinare ocenila da je fono zapis, koji je emitovan novinarima, “još jedan u nizu senzacionalističkih i neosnovanih napada na kompaniju” i naglasila da poštuje odluku Vlade i da u skladu sa njom ne sprovodi, niti planira bilo kakve aktivnosti koje su u suprotnosti sa trenutnim statusom projekta "Jadar".

Detaljnije pogledajte u priloženom videu. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP