Glas Javnosti

ŠOK! EVA RAS PROZVALA VESIĆA: ZBOG TEBE ŽIVIM NA KLOZETSKOJ ŠOLJI! (VIDEO)

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

Poznata glumica govorila je za "Glas javnosti" o tome kako korona utiče na njen život, ali i otkrila da već nekoliko dana živi u kupatilu i da je potpuno razočarana u postupke beogradske vlasti.

Glumica Eva Ras otkrila je kako korona virus utiče na njen život i istakla da se ceo život borila protiv straha, kao i da ne dozvoljava da je nešto zastraši. 

-Ja nikad više nisam radila nego od kada je korona i nikad više nisam kršila zakon nego od kada je korona, jer ja imam 81 godinu i neću uplašena da umrem, hoću hrabra da umrem. 

 

Eva je rekla i da je potpuno razočarana u postupke beogradske vlasti i da je jako ljuta na Gorana Vesića.

Glumica je otkrila da već treći dan provodi u kupatilu.

-Jako sam ljuta na gospodina Vesića koji ima pokretnu kancelariju. Ja već treći dan provodim u kupatilu jer ovo njihovo isprobavanje centralnog grejanja je tako da u mojoj kući cevi su tople samo u kupatilu. Ja sedim na klozetskoj šolji koja je poklopljena i tu čitam i tu čekam da se umorim, da uđem u krevet sa flašom vrele vode, jer u ovim betonskim čudovištima ljudi ne bi mogli ni da žive da nema centralnog grejanja, a on apeluje u vestima da budemo strpljivi. Pa mi to grejanje plaćamo i leti i zimi. On čeka 15. oktobar da greje i da ja živim u kupatilu sa vunenim čarapama i gunjevima. Kako žive mlade majke koje imaju bebe, da li je moguće da Srbiju to ne zanima, a Srbija je i Beograd, Vesić bi morao da brine o tome, rekla je Eva za "Glas javnosti". 

Celu izjavu Eve Ras pogledajte na Jutjub kanalu Glasa javnosti

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR