Glas Javnosti

RUSKA I AMERIČKA VAKCINA PODELILE SRBIJU: Da li će Srbi odabrati Fajzer ili Sputnjik? (VIDEO)

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

U Srbiju je stigao prvi kontigent Fajzerove vakcine, kojom se već vakciniše stanovništvo u Velikoj Britaniji, SAD, Izraelu… Šta kažu građani Srbije? Pitali smo ih da li bi se vakcinisali, da li imaju poverenja u vakcine protiv korona virusa koje se proizvode u različitim zemljama sveta?

 

Kao i po mnogim drugim pitanjima, i o ovoj temi mišljenja građana u Srbiji su veoma podeljena. Neki veruju naučnicima, stručnjacima, bez obzira na to iz kojih zemalja dolaze, neki više veruju ruskoj vakcini, neki kažu da bi najbolja bila naša, Torlakova vakcina.

“Vakcinisao bih se prvom vakcinom do koje dođem. Ne bih se nipošto vakcinisala. Svakom treba prepustiti da odluči da li će se vakcinisati. Najbolje je da Torlak pravi rusku vakcinu za nas. Verujem ruskoj vakcini, jer su Rusi najkorektniji u pravljenju lekova, kod njih je najmanje farmaceutske mafije. Kada bi naša Vlada rekla da su vakcine bezbedne, ne bih verovao, ali ako svetski stručnjaci tvrde da jesu, onda jesu… Verujemo našoj državi ako tvrdi da su vakcine ispravne. Ništa nije potpuno bezbedno. Ne bih da se vakcina proverava na meni i mom detetu. Svet ne bi opstao bez vakcina. Vakcine su bezbednije od kovida. Ne verujem vakcinama, napravljene su za prekratko vreme…” - to su neka od mišljenja građana izneta u našoj anketi koju možete pogledati u video prilogu.   

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR