Glas Javnosti

Legendarni CVETAN SLEPČEV BULKA, poslednji Mohikanac asfalta: Umesto PLJAČKE BANKE uskočim na švedsku televiziju (4. DEO) VIDEO

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

Gost Fajtera je Cvetan Slepčev, popularni Bulka.

On je jedan od poslednjih Mohikanaca  "dečaka sa Save", koja je stasala uz Miroslava Čitakovića, zvanog Ćira, Debeli ili Maks, možda najveće beogradske urbane legende koji je, uz posebne treninge i očinske savete, stvorio najveće naše borilačke šampione i takozvane žestoke momke. 


Cvetan Bulka se uz Ćirine treninge i životnu školu očeličio u spremnog momka koji je još sredinom šezdesetih godina iz Beograda otiotišao u Švedsku da otpočne novi život pun velikih snova.


Od najtežih poslova za golo preživljavanje Bulka je stigao i do prvih ostvarenja snova u filmskoj industriji, da bi nakon toga postao i snimatelj u nacionalnoj švedskoj televiziji, a onda i privilegovan da kamerom prati i njihovu kraljevsku porodicu.


U serijalu od prvih pet emisija Cvetan Bulka će nam otkriti i nepoznate priče o Ćiri Debelom, Bati Kamenom i njegovoj ekipi.


Čućete o prvim tapkarošima i šibicarima, bekstvima preko granice, ali i o "kralju švedskog podzemlja" Draganu Joksoviću Joksi...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR