Glas Javnosti

BELI PRELETAČEVIĆ KAO LUKA MAKSIMOVIĆ: 'Vrbovali su me da uđem u rijaliti, ali nikada ne bih!' (VIDEO)

Ostale Emisije
Autor: Glas Javnosti

Luka Maksimović iz Mladenovca, širokoj srpskoj javnosti poznatiji kao Ljubiša Beli Preletačević, ipak ostaje samo kao Luka. Pored mnogih svetlih, ali i mračnih trenutaka u svojoj političkoj karijeri, okrenuo se, kako kaže, pravim pozivima, muzici, bendu, građevini i skečevima.

Od lokalnih izbora u Mladenovcu, preko predsedničkih do beogradskih, Beli Preletačević je nenadano izgradio svoju političku karijeru.

Ipak, kako je za Fajter kanal objasnio, iako je bilo mnogo trenutaka zbog kojih je možda poželeo da nije ušao u politiku, „sve ga je to učinilo mnogo zrelijim“, a sve je počelo spontano.

-Skupili smo se u Mladenovcu i na ideju mog druga odlučili smo da oformimo stranku i kandidujemo se na tim lokalnim izborima- rekao je Luka za naš kanal.

Kako je objasnio, do momenta „katastrofe“ na beogradskim izborima je bilo sve u redu u ekipi koja je okupljena oko njega izgradila stranku „Samo jako“. Ipak, i pre samog rezultata došlo je do unutrašnjeg sukoba koji su, kako kaže naš sagovornik, doveli do pravog kolapsa.

-To su bili potezi ljudi zbog kojih je i došlo do raspada i u stranci i na izborima. Ja sam hteo da ostanem dosledan sebi i prethodnom dogovoru i da na te izbore izađemo sami, bez udruživanja- rekao je Luka za Fajter.

Kako nam je objasnio ne planira da se vraća u svet politike, niti je o tome razmišljao.

-Posvetio sam se nekim drugim stvarima, muzici, bendu, stvorio sam alterego pod imenom Žaki, sada se time bavim- kaže Luka.

On je rekao da ne bi radio čak ni kao televizijski voditelj jer ga ne drži mesto, a na pitanje da li je nekada dobio ponudu da uđe u rijaliti šou Luka je rekao da da jeste, ali da nikada to ne bi prihvatio.

-Jednom su me vrbovali da uđem u rijaliti na TV Happy, ali nisam to prihvatio. Nikada ne bih ušao tamo, užasno mi je to- rekao nam je Luka.

O njegovoj mužičkoj, glumačkoj, političkoj ali i životnoj karijeri pogledajte u celom razgovoru na našem kanalu:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR