Glas Javnosti

SATANISTIČKA AGENDA SE NASTAVLJA: KLIMATSKO ORUŽJE U SLUŽBI ZLA! – SAVA SPASOJEVIĆ (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Širi se epidemija užasa koju sprovode globalisti, i meteorologija je stavljena u službu zlotvora čovečansta, kaže gost Glasa javnosti Sava Spasojević, radiestezista.

Napadaju nas, „bombarduju“ raznim vrstama udara sa svih strana, upozorava naš sagovornik i ukazuje na niz opasnosti koje vrebaju iz „agende zla“, a koje njeni kreatori pokušavaju da sakriju od šire javnosti.  

Ekstremne vremenske (ne)prilike veštački su izazvane, sa neba dolaze štetne materije koje ugrožavaju ljude, biljni i životinjski svet, što je vidljivo i golim okom, tvrdi Spasojević. Govori o i Harp sistemima, 5G mreži, klimatskom oružju, opasnim zračenjima iz brojnih uređaja kojima smo svakodnevno izloženi.

Voda je veoma važna za život, ali da li znamo i da li obraćamo pažnju na to kakvu vodu pijemo, bilo da je ona sa česme, flaširana, izvorska...

Kako pomažu božanska/skalarna/Teslina energija, radiestezija, bioenergija, orgonit, tradicionalna medicina, da li je moguće samoisceljenje, šta je univerzalni prirodni lek...

Sava Spasojević, koji se, pored radiestezije, bavi i drugim tradicionalnim veštinama, daje još niz saveta kako se odbraniti od štetnih uticaja, a ceo intervju možete pogledati u priloženom videu.      

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR