Glas Javnosti

PRETI LI NAM I PARADA PEDOFILIJE – KAKO ZAŠTITITI DECU I PORODICU (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

O protestu „Neću gej paradu u Beogradu“, predstojećoj prajd šetnji, ugroženosti tradicionalne porodice, posebno dece globalističkom agendom za Glas javnosti govore Jasmina Lemajić, predsednica Pokreta Svetosavlje i Nikola Varagić, potpredsednik Pokreta.

Koji su zahtevi protestne porodične šetnje pod nazivom „Neću gej paradu u Beogradu“ prema Vladi Srbije i da li je realno očekivati da budu ispunjeni.

Da li su mogući incidenti tokom prajd šetnje koja će se održati u subotu u centru Beograda pod sloganom „Nismo ni blizu“, kako se može tumačiti taj slogan, kakve se poruke šalju takvim skupovima...

Deca su prva „meta“ takve propagande, sledeći korak bi mogao biti promocija pedofilije, što se već događa na nekim prajd skupovima u inostranstvu uz prepoznatljive transparente, propaganda se vrši i preko filmskih kompanija i filmova za decu, upozoravaju naši sagovornici.

Kako prepoznati opasnost, kako zaštititi decu, porodicu, tradicionalne vrednosti, da li se tome posvećuje dovoljna pažnja u našem društvu, neke su od tema o kojima govore gosti Glasa javnosti.

Ceo razgovor pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR