Glas Javnosti

PORODIČNI PROTEST PROTIV PARADE – OBESPRAVLJENI I(LI) PRIVILEGOVANI (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

U nedelju, 3. septembra, ispred spomenika ruskom caru Nikolaju u centru Beograda održaće se porodična protestna šetnja čiji početak je zakazan za 18 sati.

Tim povodom sagovornice Glasa javnosti bile su prof. dr Valentina Arsić Arsenijević, predsednica Upravnog odbora udruženja Lekari i roditelji za nauku i etiku i Marija Stajić, kourednik portala IFAM njuz.

One su detaljnije govorile o skupu, o povodu za okupljanje i promociju tradicionalnih, porodičnih vrednosti, u znak protesta zbog “Beograd prajda 2023” koji se održava cele sledeće sedmice sa “Prajd maršem” u subotu, 9. septembra.

– Protest u nedelju će biti dostojanstven skup pre svega porodičnih ljudi, pre svega vrhunskih intelektualaca čije je pravo i obaveza da ukažu državi da postoji jedna ogromna, druga grupa ljudi koja se sada oseća ugroženom od agresivnog demonstriranja određene vrste seksualnosti i od agresivnog nametanja toga deci u osnovnim školama. To je apsolutno nedopustivo – kaže dr Valentina Arsić Arsenijević.

Naše sagovornice govore o tome koliko su realni zahtevi Prajda, odnosno LGBT+ zajednice u Srbiji, da li su u pitanju prava, ili privilegije, da li se neka prava zloupotrebljavaju, da li se ugrožavaju prava drugih, da li je cilj urušavanje porodice…

Ko sve to finansira, sa kojim ciljem, kakve koristi ima farmaceutska industrija, koliko košta promena pola…

Kako zaštititi decu od pritisaka, ponekad prikrivene, ponekad agresivne LGBT propagande, kako sačuvati tradicionalne porodične vrednosti, naći pravu meru suživota i uvažavanja različitosti…

Ceo razgovor pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR