Glas Javnosti

LEGIJIN STRIC, MIHAJLO ULEMEK: 'Vučić ulazi u borbu protiv kriminala, a u VRHU POLICIJE IMA KRIMINAL!'

Intervju
Autor: Glas Javnosti

Mihajlo Ulemek, stric srpskog osuđenika Milorada Ulemeka Legije, bivšeg komandata JSO, sudi se pred Osnovnim sudom u Staroj Pazovi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, koja ga je tužila zbog povrede njenog ugleda i časti.

Dobrovoljcu Arkanove garde, Mihajlu Ulemeku, danas je bilo zakazano suđenje sa pomenutom pevačicom, ali se ona nije pojavila, nijednom do sada.

Kako je rekao za Glas javnosti, na današnjem suđenju, koje je odluženo za februar mesec naredne godine, njih dvoje su trebali da daju iskaz, ali je pevačicin branilac oboleo od korona virusa.

-Njegovo zdravstveno uverenje datira od 28.10, a poslao ga je 18.11, valjda je mislio da će ozdraviti. Svakako, ona ako je tužila ona treba da dođe, ja da sam nju tužio ja bih došao na sud- rekao je Mihajlo Ulemek za naš portal.

Kako je naveo, iskaz bi prvo trebala da da Ceca Ražnatović, zatim tuženi Ulemek, pa tek onda da se saslušaju svedoci.

-Biće izneti svi dokazi, a to da li će se ona pojaviti ostaje na njoj da reši- dodao je Legijin stric.

Tužba zbog „povrede ugleda i časti Svetlane Cece Ražnatović“

Pevačica je više puta navodila da je Ulemek povredio njenu čast i ugled, kao i da joj je naneo duševnu bol, ali kako je on naveo „da bi čoveku nešto bilo povređeno on to mora da ima“.

Ulemek tvrdi da je Ceca postala zvezda iskljičivo zahvaljujuću Željku Ražnatoviću Arkanu, njegovim parama i njegovoj moći, a da je da bi došla do toga morala da lažira Arkanov testament i svo nasledstvo ,kojeg je, navodi Ulemek, bilo mnogo, prisvoji sebi i svojoj deci.

Prava „SRPSKA MAJKA“ je Natalija, Arkanova bivša žena, a ne Ceca

Kako nam je ispričao, Arkanovo nasledstvo nije moglo nikako da pripadne samo Ceci i njihovoj deci. Arkan nikada ne bi ostavio svoju decu, ni Nataliju, bez ičega.

-Nemam ništa protiv Cecine dece, Veljka i Anastasije, nek su živi i zdravi, ali ako Željko ima sedmoro dece, ne mogu u tom njegovom velikom kapitalu da uživaju samo Anastasija i Veljko- napominje Mihajlo Ulemek.

Ulemek je naveo i da će dokazati da Ceca nije „srpska majka“.

-Ona bi bila u bunaru, na dnu, da nije bilo Željka, on je od nje napravio to što je danas- tvrdi bivši Arkanov gardista.

On je i ranije govorio kako su političari, koji su i danas veoma uticajni, poput Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, pomogli pevačici da lažira Arkanov testament.

Kada je objašnjavao kako je to moguće, Ulemek je naveo da je sprega kriminala i vlasti u Srbiji jako velika i da je danas vrlo lako lažirati nešto, ako ste bliski i jednoj i drugoj strani.

„Džaba borba protiv krimila, kad u vrhu policije imamo kriminal“

Ulemek navodi, da bi voleo da se kriminalu stane na kraj, te je pomenuo borbu predsednika Srbije, Aleksanda Vučića, u kojoj smatra da neće uspeti, iako bi voleo, jer je kriminal u Srbiji upravo u vrhu policije.

Kako kaže, nisu svi korumpirani i nepošteni, ali 20-30% policije sarađuje ili jeste kriminalac.

Nikad nisam bio kriminalac, peder i nisam se drogirao

U njegovo vreme, kako kaže, nije bilo toliko kriminala, ali je bilo mangupa, onih koji su jurili devojke i muziku, ali ne i drogu i oružje.

Ulemek ističe da su devedesete godine bile prekretnica i da je od tada sprega između vlasti i kriminala postala nešto neizbežno, sve do danas.

Is tog razloga, Ulemek je podžao ministarku Zoranu Mihajlović u njenom protivljenju Dušanu Bajatoviću direktoru Srbijagas, jer, kako kaže, nije fer da on ima platu deset hiljada evra i da se sa tom njegovom platom izvlači prosek za ukupno stanovništvo Srbije, od kojih većina ne zarađuje više od 30-40 hiljada.

„Vučić laže kad kaže da je nama lepo“

Legijin stric navodi da je ovo nekada bila jako lepa država, ali da od devedesete godine sve gora i gora vlast dolazi.

-Čekali smo da Tito ode, ali pravićemo ga od blata. Sloba Milošević je kriv za sve, što ne možemo da se izvučemo- smatra Ulemek.

Kako kaže, svi koji su danas u politici i ovi koji su do nedavno bili uzeli su sve što su mogli da uzmu, a sve je krenulo od Miloševića.

Ono što je Ulemeku takođe ostalo kao „boljka“ je politička karijera Čedomira Jovanovića, koga se on seća kao nekoga koga su Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, nazivali cigančetom koje dođe u famoznu Šilerovi da prosi.

Ulemek se osvrnuo i na to koliko srpski narod ne poštuje sebe i svoje i koliko brzo zaboravlja i daje da se ukaljaju oni koji su se za naš narod borili.

Ceo razgovor pogledajte ovde:

 
(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR