Glas Javnosti

KRISTIJANA PROZVAO MIŠKO HOFMAN: Razbiću te za 100.000 EVRA (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Gost "Fajtera" je Miodrag Vidović, poznatiji kao Miško Hofman, uspešni privrednik iz Bijeljine, ali i dvostruki šampion Balkana u boksu.

- Bio sam prinuđen da boksujem, obzirom da sam rođen na selu. Živeo sam bez roditelja i da bi opstao ja sam morao da se bavim boksom. Pored boksa, bavio sam se i svim ostalim sportovima, fudbalom, rukometom, košarkom, ali na amaterskom nivou - počinje svoju ispovest Miško.

Miško važi za imućnog čoveka u Bijeljini, uspešan je privredik koji preko 30 godina opstaje u svom poslu. O svom biznisu kaže: 

- Davne 1988. godine otvorio auto-servis. U Bijeljini je tada bilo 70 posto muslimanskog stanovništva i da bih "zadovoljio" obe strane, ja sam dao ime svojoj radionici "Hofman", po čuvenoj nemačkoj fabrici.

Večiti borac, buntovnik i opozicionar, u svojoj 62. godini i dalje aktivno trenira boks, pa veruje da bi u spektaklu u prepunoj Areni ne samo pobedio i glasovitog Kristijana Golubovića, već i legendarnog šampiona Dragana Vujkovića!

Ponude za ove mečeve nudi našem poznatom medijskom moćniku i vlasniku TV Pink, Željku Mitroviću, uz opkladu u koju bi za početak uložili po 50.000 evra... 

- Poručujem Željku Mitroviću, Šapčaninu, da ja dajem 50.000 evra, neka i on da toliko pa da napravimo srpski Medison skver garden u Areni. Sa jedne strane ringa biću ja, a sa druge Kristijan Golubović. Ja ga izazivam. 

- Željko, brate moj dobri, šta je tebi 50.000 evra, šta je to za tebe - poručuje Hofman.

Dodaje da ukoliko on pobedi, sav novac će dati, kako kaže, sirotinji, a ukoliko pobedni Kristijan neka on uzme svu lovu.

- Sav novac dajem sirotinji, san mi je da boksujem u Areni - kaže Hofman.

Miško Hofman priča i o svom sukobu sa političarem Draganom Markovićem Palmom i još nekim opasnim ljudima, a ovo je njegova životna priča:



BONUS VIDEO: Glumac otkriva "Ženu sam upoznao preko instagrama !"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR