Glas Javnosti

JELENA STEFANOVIĆ, DOKTOR ZA DUŠU: PET SAVETA ZA TUGU, BOL I KAD VAM NIŠTA NE IDE OD RUKE (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Jelena Stefanović iz Centra za kreativni i umetnički lični razvoj u emisiji "Glasa javnosti" govori o tome kako duša može da se leči.

Kreativni potencijal je nešto što svako od nas ima, samo je pitanje kako ga je moguće pokrenuti. Upravo se time Jelena bavi. Koliko art stress terapija može da bude lekovita, kako da izađemo iz "tunela" kada nismo ni svesni da nešto nije u redu samo vidimo da nam ništa ne ide. Jedna od bitnih stvari o kojima je Jelena govorila je porodično nasleđe i kako nas ono oblikuje, koliko utiče na naš život i odluke, zašto po istom kalupu kao što su radili naši preci biramo partnere, poslove, donosimo neke bitne životne odluke. Da li je moguće taj genetski zapis promeniti i na koji način.

Inače, Jelena Stefanović je ćerka poznatog srpskog muzičara Bobe Stefanovića. Ona je u našoj emisiji govorila o odnosu sa njenim ocem, koliko je teško biti dete poznatog roditelja, ali je otkrila kako je upravo kroz kreativnost pobedila svoju tugu za ocem kroz knjigu koju je napisala, a koja govori o njihovim odnosima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR