Glas Javnosti

AKO OPOZICIJA PREUZME MANDATE, PRIZNAĆE SAUČESNIŠTVO U IZBORNOJ KRAĐI (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta, osvrnuo se na događaje koji su odlučili rezultate izbora od 17. decembra.

Parović ističe da je najveća greška opozcije u tome što se nije ujedinila pre izbora i napravila prelaznu vladu koju bi činile svima prihvatljive ličnosti. To ne bi bilo dovoljno za pobedu, ali bi sa takvim političkim i kadrovskim kapitalom opozicija imala znatno veće šanse da na ulici sruši Vučića.

Parović smatra da su opozicione vođe uglavnom korumpirane i pod uticajem stranaca ili domaćih obaveštajnih službi, ali da je želja za slobodom u narodu tako jaka da će ih naterati da preduzmu radikalne korake na koje inače ne bi bili spremni.

Vučiču je potrebna dvotrećinska većina za izglasavanje rezolucije o nezavisnosti Kosova. U senci demonstracija Vučić trguje nacionalnim i državnim interesima i srpovodi Evropski plan za Kosovo ne bi li ga zapad podržao u borbi protiv opozicije.

Preuzmanje skupštinskih mandata bi bilo isto što i priznanje sučesništva u izbornoj krađi od strane opozicije, kaže Parović i poziva sve građane u jedinstven narodni front protiv izborne krađe i režima Aleksandra Vučića.

Vlast koja ne preza od tako očigledne i ogromne krađe izbora može se srušti jedino na ulici, poručuje Parović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR