Glas Javnosti

SLOBODAN JANKOVIĆ: VUČIĆ NAS PRODAJE, IZDAJE I PRETVARA U KOLONIJU ZAPADA (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Janković podseća na zaključke iznete u njegovoj knjizi „Žarišta svetskog rata“, u kojoj se o početku svetskog rata može govoriti kada se on rasprostre na dva ili više kontinenata, što se upravo događa.

Rat koji se trenutno vodi je višedimenzionalan, ali se u osnovi na teološkoj ravni može svesti na borbu između dobra i zla. Zlo oličeno u antihrišćanskim centirma moći i korporativnog kapitala nastoji da čoveku oduzme slobodu posredstvom složenih mehanizama kontrole i manipulacije, igrajući na najniže strasti i nagonski deo ljudske prirode.

Srpski režim uz pomoć zapadne elite radi protiv interesa naroda i zemlje. Opadanje civilizacijskog i kulturnog nivoa vidljivo je u svim oblastima života, posebno u prosveti i kulturi.

Janković takođe smatra da je Srbija ušla u neokolonijalno ropstvo zapada, prepuštajući svoj ekonomski suverenitet strancima. Na delu je velika rasprodaja nacionalnog blaga, uključujući velika javna preduzeća i rudnike. Vlast namerava da proda hidroelektranu Đerdap i da koncesiju za kopanje litijuma u interesu stranaca.

Evropska unija je od početka projektovana da bude sluškinja SAD i sada je to ogoljeno do kostiju. Takva tvorevina nema budućnost.

Svesrpski sabor je guranje prsta u oko zapadu. Pametnije je raditi tiho i istrajno na povezivanju vaskolikog srpstva.

Vlast vodi kapitulantsku politiku na KiM. Treba povući crvene linije i suprostaviti se jednostranim nasilnim potezima i teroru Kurtija kao eksponenta zapadnih interesa. Otpor je moguć i bez ulaska u rat, smatra Janković. “Hajde da uz Božju pomoć radimo na sebi i čekamo Ruse”, poručuje Janković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR