Glas Javnosti

NEVIĐENE MANIPULACIJE u procesu O KRAĐI BEBA, kao da su Mlađana Radivojevića DONELI VANZEMALJCI!? – Radiša Pavlović (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

U Višem sudu u Kruševcu vodi se sudski proces po tužbi bioloških roditelja Mlađana Radivojevića, koji su podneli odštetni zahtev, odnosno tužbu protiv države Srbije i kruševačke bolnice.

Danas je pred ovim sudom održano ročište kome su prisustvovali Mlađan Radivojević, prvi dokazani slučaj krađe beba, njegovi biološki roditelji Milica i Radiša Milojević i članovi Vladine komisije za utvrđivanje činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Srbiji.

Radiša Pavlović, član komisije i predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama detaljno je govorio o tome šta se dešavalo u sudnici.

– Vrše se neviđene manipulacije u vezi sa ovim slučajem, kao da se Mlađan nije ni rodio, kao da su ga doneli vanzemaljci, kaže Pavlović i podseća da je DNK analizom utvrđeno da je Milica Milojević Mlađanova majka.

Da podsetimo, prvobitno se Viši sud u Kruševcu proglasio nenadležnim po ovom pitanju i prosledio ga Višem sudu u Kragujevcu, ali je odlukom kragujevačkog apelacionog suda predmet vraćen kruševačkom sudu.

U priloženom videu pogledajte obraćanje Radiše Pavlovića javnosti posle ročišta u Kruševcu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR