Glas Javnosti

ŠOK! POSLE 46 GODINA SAZNAO DA IMA ĆERKU!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon što smo nedavno četrdesetšestogodišnjoj Urški pronašli biološku majku, sada smo došli i do njenog biološkog oca, izjavio je za Glas javnosti Radiša Pavlović, predsednik Udruženja za istinu i pravdu o bebama i član Vladine komisije za rasvetljavanje slučajeva beba za koje se sumnja da su otete.

Urškina majka je pre 46 godina bila prinuđena da posle porođaja ostavi tek rođenu ćerku, koja je potom usvojena i sada živi u Sloveniji, podseća Pavlović.

Objašnjava da je Urškin biloški otac bio u vezi sa njenom biološkom majkom kao mladić, dok je bio u vojsci, ali da ga Urškina majka nije obavestila da je rodila devojčicu. Ta veza je prekinuta, Urškin biološki otac ima svoju porodicu, sina i ćerku, ali je tek sada saznao da ima još jednu ćerku, što je za njega najpre bilo iznenađenje, šok,, kaže Pavlović.

Pavlović, koji je posetio Urškinog biološkog oca i razgovarao sa njim, dodaje da Urška liči na biološkog oca, ali da to nije dovoljno, već da to treba da bude potvrđeno DNK analizom kao jedinim validnim dokazom.

Zbog svega toga, navodi Pavlović, za sada je privremeno odložen ranije planiran direktan susret Urške i njene biološke majke sa kojom se nedavno videla preko telefonske video veze.

Inače, oba Urškina biološka roditelja žive u istom gradu u Srbiji, navodi Pavlović. Izražava zadovoljstvo zbog toga što su uspeli da, nakon što su pronašli biološku majku Mlađanu Radivojeviću, reše još jedan slučaj i pronađu Urškine biološke roditelje, iako u njenom slučaju nije reč o krađi bebe.   

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR