Glas Javnosti

SUZANA MANČIĆ: ONA ŽENSKA STVAR NE SME DA SE POMENE NA BALKANU (VIDEO)

Glas Života
Autor: Glas javnosti

Gošća emisije “Glas života” bila je Suzana Mančić, glumica, pevačica i voditeljka, jedna od najlepših srpkinja.

Suzana Mančić žena sa mnogo talenata koji nisu ostali nepoznati.Prvi izlazak u javnost bio je pesmom, a zatim je sledila igra na sreću koja je mnogima donela dobro. Tada je često i bila napadana da sve to nije baš po pravilima, zbog čega je “Loto” napustila posle 4.god.

Završila je pravni fakultet, ali joj zbog njene kreativnosti to nikada nije postala profesija. Udajom za kolegi Nebojšu Krunića se na kratko povlači i živi na relaciji Beograd -Moskva. Posle braka iz koga ina dvoje dece prošla je kroz period nesigurnosti koju joj je nametnuo bivši muž, što je kaže čest sličaj sa muškarcima. I ako je bila jedna od najlepših žena ipak nije imuna na zlonamerne kritike.

“Neukrotivo srce” je ime njene autobiografske knjige, a njeno srce je pre više od 20.godina osvojio grčki biznismen, sada njen suprug i počasni Konzul Srbiji u Grčkoj sa kojim živi na dve adrese i u dve zemlje.

Suzana Mančić je pionir mnogih tretmana za ulepšavanje i podmlađivanje. Kako je naučila da uživa u životu i kako sve više sebi ugađa-objasnila nam je Suzana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR