Glas Javnosti

MARIJA SEOČANAC: Njoj MUŠKARČINE ne smeju na crtu! (VIDEO)

Glas Života
Autor: Glas javnosti

Gost emisije “Glas života” bila je Marija Seočanac, studenkinja biohemije i devojka koja je pokazala muškarcima kako se obrađuje zemlja.


Marija je u takmičenju u oranju u teškoj kategoriji među 50 muškaraca bila najbolja i osvojila prvo mesto.
Marija je vozila traktor "džon-dir", koji je zadužila na takmičenju, jer zbog teškoća u transportu nije mogla da dođe sa porodičnom mašinom.
- Prvi put sam sela u traktor kad sam imala osam-devet godina, a već sa 12-13 sam ga ozbiljno vozila, pomažući dedi i babi u poslu. Deda Vojislav, da je živ, bio bi ponosan na mene, a na njega uvek mislim kad odem na takmičenje - kaže Marija.
Spremna je da u svakom momentu održi srpsko domaćinstvo i u svetu novih tehnologija čuva srpsku tradiciju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR
od Isabella Ethan u 29.10.2021 12:32:32 h
     0 
Moje ime, Isabella Ethan Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji mi je mučio srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp/viber preko njegovog kontakta ispod 1(580) 373-2215 Hvala dr. ALABA.