Glas Javnosti

GENERAL LAZAREVIĆ KOMANDANT KOJI JE OBELEŽIO 20. VEK I SPREČIO GENOCID NATO (VIDEO)

Glas Penzionera
Autor: Glas javnosti

Agresija NATO na SRJ 1999.g kao nove sile osovine i najveće vojne alijanse ikada koja je sa genocidnim namerama napala neku malu državu, uz korišćenje sredstava za masovna uništavanja i trajnu kontaminaciju teritorije, bez odobrenja SB UN, je zločin koji svet ne pamti.

U divljanjima nad SRJ, čak i decom u vrtićima, koja nisu zabeležena u oba svetska rata, upotrebljeno je ubojnih sredstava kao za 170 atomskih bombi bačenih na Hirošimu i Nagasaki.

Namere agresora su pod lažnim izgovorom sprečavanja humanitarne katastrofe bile potpuno uništenje suverene države koja je bila na strani pobednika u oba svetska rata i koja je iskreni saveznik RF, sa ciljem da se na njoj isproba i proveri plan za napad na RF i okupaciju iste zbog eksploatacije enormnih prirodnih bogatstava, kao i na KiM, koja su među najvećima na svetu.

Na KiM je podignuta i najveća vojna baza NATO u Evropi i čitavo KiM je uz agresivnu pljačku istog pretvoreno u laboratoriju za ispitivanje na živim ljudima svega što služi za masovna uništavanja.

O tome kako je pakleni i podmukli plan onih koje bole porazi u oba svetska rata osujećen, kako je izdejstvovana R1244 i kako je napravljen podvig da u skoro paradnoj koloni Vojska SRJ izađe sa KiM i ne bude poražena od 300 puta nadmoćnijeg neprijatelja, koga je strateški nadvisila u više elemenata ratnih veštinai načina ratovanja, razgovarali smo sa General pukovnikom u penziji VLADIMIROM LAZAREVIĆEM, ratnim komandantom prištinskog korpusa koji je bio na težištu udara najveće vojne sile ikada.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP