Glas Javnosti

ZAR JE MORALO: Tik Tok uvodi revolucionarnu promenu, neće se dopasti mnogim korisnicima

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

TikTok testira "dislike" taster za komentare, koji je namenjen da korisnicima omogući da označe neprikladan sadržaj.Pomenuta opcija trenutno nije dostupna svim korisnicima.

Pomenuta opcija je najavljena u blog objavi kompanije, a TikTokov dislike taster se pojavljuje kao ikonica za palac nadole, smeštena je desno od ikonice s srcem koja je već dostupna pored komentara, prenosi "B92".

Pomenuta opcija trenutno nijedostupna svim korisnicima, a TikTok planira de je isporuči globalno tokom narednih nekoliko meseci.


- Počeli smo sa testiranjem opcije da korisnici identifikuju komentare za koje veruju da su irelevantni ili neprikladni - stoji u saopštenju kompanije.

Korisnici već mogu da nagoveste svoje neslaganje sa nečim na TikToku, tako što će dugim pritiskom pozvati meni i izabrati opciju "not interested". Tu je i mogućnost da se komentari prijave, dugim pritiskom na "Report" opciju. Influenserima neće biti svejedno zbog ove opcije.


Međutim, nova dislike funkcije će po prvi put korisnicima omogućiti da ostave negativnu ocenu za komentar koji možda nije na nivou da bude prijavljen, ali i dalje nije preterano koristan, prenosi B92.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR