Glas Javnosti

Viber unapređuje poslovnu komunikaciju uvođenjem nove funkcije poslovnih poziva

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Viber takođe nudi brendovima besplatno tromesečno probno razdoblje za "razgovorne poslovne poruke"

Viber, poznata globalna aplikacija za razmenu poruka, lansirala je nove poslovne funkcionalnosti koje će transformisati način na koji brendovi komuniciraju sa svojim kupcima. Glavna inovacija su "Poslovni pozivi", omogućavajući brendovima da uspostave besplatne međunarodne pozive sa svojim klijentima direktno kroz aplikaciju. Ova funkcija posebno dolazi do izražaja u situacijama kada su potrebni međunarodni pozivi, kao i za biznise koji se oslanjaju na kol-centre, čime se unapređuje korisničko iskustvo i redukuje frustracija zbog troškova poziva.

Pored toga, Viber je uveo "Poslovni inboks" i "Komercijalne naloge", pružajući brendovima dodatne alate za efikasnu i sigurnu komunikaciju sa klijentima. Ove funkcije omogućavaju brendovima da centralizuju svoju komunikaciju, pružajući korisnicima sve bitne informacije na jednom mestu. Ove inovacije su deo Vibera da postane "super-aplikacija", sa ciljem povećanja bezbednosti i poverenja korisnika.


Viber takođe nudi brendovima besplatno tromesečno probno razdoblje za "razgovorne poslovne poruke", pružajući im priliku da isprobaju interaktivnu komunikaciju sa svojim klijentima. Ovo omogućava brendovima da vode real-time dijaloge sa korisnicima, poboljšavajući odnos i iskustvo korisnika.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR