Glas Javnosti

Unapređuje se i Tinder, uvode novu funkciju

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Na osnovu korisničkih podataka, odlučili su se na ovaj potez.

Korisnici aplikacije za upoznavanje Tinder ubuduće će moći da podele informacije o svom predstojećem sastanku preko nove funkcije "Šer maj dejt"(Share My Date).

Kako se navodi u saopštenju Tindera, korisnici će moći da prijateljima direktno iz aplikacije pošalju link o predstojećem sastanku, uključujući ime osobe sa kojom se sastaju, mesto sastanka, kao i datum i vreme susreta, prenosi Teh kranč.

Link sa detaljima sastanka biće vidljiv svakom primaocu, bez obzira na to da li je primalac prisutan na Tinderu ili ne, prenosi Tanjug.

Nova funkcija je inspirisana korisničkim podacima Tindera, prema kojima 51 odsto samaca mlađih od 30 godina obavesti svoje prijatelje unapred o detaljima svog sastanka.

U narednim mesecima funkcija će biti dostupna na odabranim tržištima kao što su Sjedinjene Američke Države, Brazil ili Indija.

U Evropi će funkcija najpre biti dostupna u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Italiji, Holandiji, Nemačkoj ili Irskoj.

Rast aplikacija za upoznavanje je trenutno usporen, a u četvrtom kvartalu 2023. je ukupan broj korisnika koji plaćaju za Tinder pao za osam odsto međugodišnje, na 10 miliona.

Kompanija Meč grup, koja je vlasnik aplikacija za upoznavanje kao što su Tinder, Meč, Hindž i druge, 8. maja će objaviti podatke o zaradi u prvom kvartalu 2024. godine.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR