Glas Javnosti

SJAJNA VEST ZA KORISNIKE WHATSAPP-a : Jedan nalog može da se koristi za VIŠE TELEFONA

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Korisnici Androida prošlog meseca su dobili ažuriranje koje im omogućava da jedan WhatsApp nalog povežu na do pet različitih telefona

Dobra vest stiže za korisnike WhatsAppa koji imaju nekoliko iPhone uređaja. Zahvaljujući novom ažuriranju, moći će da koriste jedan nalog na više telefona.

Korisnici Androida prošlog meseca su dobili ažuriranje koje im omogućava da jedan WhatsApp nalog povežu na do pet različitih telefona. S obzirom na to da se radi o poprilično korisnoj opciji, zahtevali su je i iPhone korisnici, koji su sada došli na svoje.

Pixabay
foto: Glas javnosti
Naime, verzija WhatsAppa 23.10.76 za iOS donosi mogućnost korišćenja aplikacije na jednom primarnom i još četiri dodatna iPhonea. Poruke su, baš kao i na Androidu, u potpunosti sinhronizovane, što znači da su dostupne na svakom od spojenih uređaja. Osim toga, zaštićene su i end-to-end enkripcijom.

Kako prenosi WABetaInfo, nova verzija WhatsAppa za iOS donosi i automatsku reprodukciju animiranih GIF-ova u razgovorima. O tome se, podsetimo, govorilo još početkom meseca kada je ta opcija osvanula u beta verziji aplikacije.

Tviter Printskrin
foto: Glas javnostiGlas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR