Glas Javnosti

MICROSOFT NAJAVIO POSKUPLJENJA : Podiže cenu svojih Xbox video igara

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Prateći trend rasta cena u gejming sektoru, Microsoft je odlučio da od sledećeg meseca poveća cene svojih first-party igara za Xbox konzole.

Tako da predstojeće igre koja dolaze iz Xbox Game Studios-a, kao što su Redfall, dugoočekivani Starfield i Forza Motorsport, poskupljuju sa 59,99 dolara na 69,99 dolara, prenosi Bug.hr.

"Počevši od 2023. godine, naše nove igre napravljene za sledeću generaciju biće lansirane za 69,99 dolara na svim platformama. Cena odražava sadržaj, obim i tehničku složenost ovih naslova. Kao i sve igre koje su razvili naši timovi u Xbox-u, i ove će biti dostupne na Game Pass-u istog dana kada budu lansirane", objasnio je Microsoft u zvaničnoj izjavi.


Nije bilo govora o poskupljenju Game Pass pretplate i konzola Xbox Series S/X, ali je Fil Spenser, krajem oktobra najavio da bi posle praznične sezone moglo doći do poskupljenja prenosi Telegraf Biz

"Zadržali smo cene naših konzola, igara i pretplate. Mislim da to ne možemo zauvek. U nekom trenutku ćemo morati da podignemo cene za određene stvari, ali tokom ove praznične sezone smatrali smo da je veoma važno da zadržimo cene koje imamo", rekao je Fil Spenser.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR