Glas Javnosti

Ljubitelji STORIJA imaju razlog za radovanje: Od sada dostupna NOVA OPCIJA za KREIRANJE boljih VIDEA na najpopularnijoj DRUŠTVENOJ MREŽI! (VIDEO)

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Fejsbuk je dodao novu opciju za sve one koji vole da se snimaju i gledaju tuđe "video priče".

Novi dodatak će najviše obradovati one koji često gledaju "video priče" koje njihovi prijatelji postavljaju
 
Brojna unapređenja, nove opcije i funkcije koje društvene mreže svakodnevno "izbacuju" za svoje aplikacije i desktop verzije, uglavnom ne predstavljaju neke velike inovacije, već su često samo manja poboljšanja određenih funkcija.

Izgleda, međutim, da Facebook sada donosi nešto što zaista predstavlja bitno unapređenje, pogotovo ako ste od onih koji vole da gledaju Facebook Stories.

A oni često gledaju "video priče" koje njihovi prijatelji postavljaju, često se i susreću sa time da na nekom javnom mestu ne mogu da ih prate bez slušalica, što bi uskoro moglo da se promeni.

 

Najpopularnija društvena mreža na svetu planira da uvede opciju automatskog titlovanja za Facebook Stories.

Fejsbuk ovo još uvek nije i zvanično potvrdio, već je svoja saznanja o tome na Twitteru objavio insajder Alesandro Paluci.

Iako se još uvek nalazi u ranoj fazi razvoja, nova opcija igleda prilično inovativno. Osim što su titlovi moderno dizajnirani, korisnici će moći da ih pomeraju po ekranu i postavljaju na bilo koju poziciju kako bi lakše mogli da gledaju video.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR