Glas Javnosti

Informacije o vanrednom stanju od sada i na Viberu

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Građani Srbije od sada mogu da se informišu o svim aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem preko "Viber Community" kanala koji je pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministar Zoran Đorđević rekao je da resorno ministarstvo želi da građanima pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

"Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas", rekao je Đorđević.  

Prema instrukcijama ministarstva, za pristup kanalu potrebno je da korisnik uđe na link koji automatski vodi na "Viber Community" kanal, a kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na "JOIN" kako biste pristupili "Viber Community" kanalu.

Izvor: rs..n1info.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR