Glas Javnosti

EVO ŠTA SVE SADRŽI: Mobilna aplikacija Beogradskog aerodroma

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Kompanija Belgrade Airport je saopštila da je lansirala zvaničnu mobilnu aplikaciju Aerodroma Nikola Tesla Beograd, zahvaljujući kojoj putnici mogu da budu u toku sa najvažnijim informacijama o putovanju i aerodromu.

„Razvoj aplikacije je logičan korak u unapređenju i digitalizaciji aerodromskih usluga s obzirom na činjenicu da čak 80 odsto korisnika pristupa sajtu sa mobilnih telefona“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je aplikacija besplatna, dostupna je na srpskom i engleskom jeziku i pruža najvažnije informacije u realnom vremenu o redu letenja, broju slobodnih mesta na parkiralištima i pristupu sistemu za praćenje prtljaga, piše N1.


Dodatno, na raspolaganju su brojne korisne informacije poput mape terminala i parkinga, komercijalnih i putničkih sadržaja, aerodromskih usluga, putničkih procesa i statusa radova na modernizaciji.

„Uvođenje mobilne aplikacije još jedan je korak ka usaglašavanju sa najboljim globalnim praksama i standardima matične kompanije VINCI Airports. Mobilna aplikacija će se redovno ažurirati aktuelnim informacijama i novim funkcionalnostima u cilju poboljšanja iskustva putnika i korisnika“, navodi se u saopštenju.

Aplikacija Belgrade Airport dostupna je za preuzimanje putem Google i Apple prodavnica, kao i putem QR koda

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR